We Are Axelent - Ruben Geenen – Verkoop bij Axelent België

Ruben Geenen woont in Merksplas in België en begon zijn traject bij Axelent in september 2022. Maar Ruben heeft door de jaren heen veel contact gehad met Axelent in zijn vorige functie. Hij heeft altijd een positief beeld gehad van het bedrijf en de medewerkers, waardoor het voor hem een ​​gemakkelijke keuze was om bij Axelent in dienst te treden toen de lancering van X-Protect een feit was. 

 

Vertel iets over jezelf en je achtergrond? 

Mijn naam is Ruben Geenen en ik ben 45 jaar oud, woon samen met mijn vrouw en 9-jarige zoon. In mijn vrije tijd kook ik graag, vooral zelfgemaakte pizza gemaakt in mijn Italiaanse pizzaoven. Verder sport ik graag en vooral fietsen is een hobby van mij als daar tijd voor is. Wij als gezin houden ook erg van reizen. De bestemmingen waar ik het meest van genoot waren Thailand en Australië. Ik geniet ervan hoe je kunt reizen en spontaan kunt zijn en kunt zien waar de reis je naartoe brengt. Ik heb in totaal zo'n 50 landen bezocht, maar nog niet Zweden. Ik hoop dat het plan voor volgend jaar is om het hoofdkantoor van Axelent in Hillerstorp te bezoeken.

 

Wat was je eerste indruk van het bedrijf Axelent? 

Mijn indruk van Axelent was dat er altijd een goed gevoel is als je Axelent ontmoet. De mensen zijn vrolijk en professioneel, ze weten echt wat ze doen en dat heeft Axelent een goede naam bezorgd in België. Daar was ik al van onder de indruk voordat ik hier ging werken, en ik zag dit ook als een kans op een nieuwe uitdaging voor mij. 

 

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit? 

Ik sta om 5.30 uur op en drink wat koffie. We hebben een kleine poedelpuppy die ik 's ochtends moet uitlaten. Rond 07.00 uur stap ik in mijn auto en rijd naar mijn eerste klant. 

Als je aan het werk bent door, zoals ik, naar klanten te reizen, moet je de dag vroeg beginnen aangezien het verkeer in België erg druk is. Het is gebruikelijk om in de auto te ontbijten en als ik geluk heb, ben ik na een werkdag rond 18.00 uur weer thuis. Dan is het tijd voor wat tijd voor het gezin en het avondeten. Rond 20.00 uur begin ik met het beantwoorden van e-mails en bereid ik me voor op de volgende dag. 

Werken als vertegenwoordiger, elke dag is anders. Je weet niet hoe de dag eruit zal zien als je 's morgens wakker wordt en dat is wat ik zo leuk vind aan dit werk. Ik ben verantwoordelijk voor de hele Benelux, dus ik bestrijk een groot gebied. Sommigen houden misschien niet van het reizende deel van de baan, maar het past bij mij omdat ik er niet van hou om de hele dag aan een bureau te zitten. 

 

Uw focus ligt op onze impactbeschermingsreeks X-Protect - wat is uw eerste indruk ervan? 

Het maakt me erg blij om te zien wat Axelent heeft gemaakt. De modulariteit zien we niet bij de concurrenten, dus dat is een heel sterk verkoopargument. 

Ik hou ook van de eenvoudige installatie van het product, waardoor de klanten flexibel zijn om het zelf te installeren als ze dat willen. Ik ben ook onder de indruk van de kracht van het product in de testfaciliteit. Het op voorraad hebben van de producten is ook iets heel positiefs om de klanten te bieden. 

 

Hoe zijn de producten ontvangen door de klanten? 

Het assortiment is deze eerste maanden zeer goed onthaald. We hebben al een aantal grote projecten gehad en dat is heel positief om te zien. Zo hadden we een project met 300 meter aan voetgangersbarrières. 

Het was zo leuk om de enorme interesse in het product te zien, ook al is dit een heel nieuw productsegment voor Axelent. 

 

Wat zijn uw visies voor X-Protect en verder? 

Er zijn veel spelers op dit gebied op de markt, maar met ons brede assortiment kunnen wij alles van dezelfde leverancier aanbieden, en maken het de klant dus ook makkelijker. 

 

Veiligheid is de kern van Axelent, waar denk je aan als je aan veiligheid denkt? 

Veiligheidsmaatregelen zijn altijd aanwezig in ons dagelijks leven. Als ik bijvoorbeeld thuis moet boren, neem ik meteen oorbeschermers mee voor mijn zoontje. 

Als het gaat om onze rollen op het werk, moeten we rolmodellen zijn – dus als ik bij een klant kom, draag ik de juiste veiligheidsuitrusting en kleding. Ik zie dat het beveiligingsniveau kan verschillen, dus dan is het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Het gaat immers om gezond verstand en veiligheid zien als het belangrijkste hulpmiddel voor mensen, zowel in een werkomgeving als thuis. 

 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Over Axelent

We are Axelent – Russel Harris

Russel Harris werkt iets meer dan 5 jaar voor Axelent.  Zijn eerste rol bij het bedrijf was Europ...

Wij zijn Axelent - Maak kennis met Kurt Rosenberg

Kurt Rosenberg kwam in mei 2023 bij de Axelent familie als Key Account Manager voor onze agenten....

Maak kennis met Håkan Lindell - Onze nieuwe CIO

Mijn prioriteit is om - samen met het geweldige IT-team - door te gaan met het ontwikkelen van zo...

Ik kijk ernaar uit om een zeer sterk team op te bouwen

Ik steek mijn nek uit en zeg dat we de grootste dochteronderneming van Axelent worden