Over Axelent

Sinds onze oprichting in 1990 streven wij ernaar om mensen veilig te houden.

 

Axelent is een Zweeds bedrijf met ruime ervaring in de productie van gaaswandsystemen voor beveiligings- en afscheidingssystemen in de industrie, magazijn en bouw. 

Snelheid, veiligheid service en slimme oplossingen zijn de kernwoorden die onze hele organisatie en onze manier van zakendoen karakteriseren. Wij zijn een partner met een uitgebreide kennis op het gebied van veiligheid en onze producten worden wereldwijd verkocht. Altijd volgens wettelijke vereisten. 

Wij hebben een uniek model voor onze klanten

Wat is kwaliteit? Bij Axelent zijn we veel meer geïnteresseerd in uw ervaring met ons dan in wat we schrijven over ons bedrijf en de producten en diensten die we leveren. We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en zijn zeer blij met hun algemene indruk dat wij een leverancier zijn die hoge kwaliteit levert. Onze snelle leveringen, bedrijfscultuur en kennis zorgen ervoor dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn en met de best mogelijke veiligheidsoplossingen kunnen helpen. Dit vormt de basis voor ons 'simpele' maar unieke bedrijfsmodel − een model dat Axelent tot één van de topmerken in de branche maakt.