Lancering van Axelent Safety Design - Gebruiksvriendelijke tekenervaring

We zijn verheugd dat u ons vergezelt op deze spannende reis om veiligere ruimtes te creëren door middel van creativiteit en innovatie.  

Axelent Safety Design

  

Stroomlijn uw veiligheidsprojecten met ons platform op maat, Axelent Safety Design! Bereid u voor op een wereld waarin veiligheid en design naadloos in elkaar overgaan, waarin u er zeker van kunt zijn dat u ontwerpt op basis van uw behoeften en waarin de optie om een offerte aan te vragen op basis van uw ontwerp slechts één klik van u verwijderd is.  

Hier is een glimp van wat u kunt verwachten van Axelent Safety Design:  

 🖌️ Gebruiksvriendelijke tekenervaring: Zeg vaarwel tegen ingewikkelde lay-outs en hallo tegen eenvoud! Ons intuïtieve tekenprogramma is ontworpen om het maken van lay-outtekeningen eenvoudig en moeiteloos te maken, zelfs voor beginners.  

🛠️ Breed scala aan producten: Of u nu werkt aan machineveiligheid of magazijn beveiliging, met Safety Design zit u goed. Bekijk onze uitgebreide catalogus met alles van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, zodat u er zeker van kunt zijn dat aan al uw veiligheidsbehoeften wordt voldaan.  

Oplossingen voor magazijnveiligheid: Het verbeteren van de veiligheid in magazijnen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Van machineafschermingen tot bescherming tegen impact, wij hebben de hulpmiddelen die u nodig hebt om uw werkplek veilig te houden.  

🤝 Uitzonderlijke ondersteuning en offertes op maat: Hulp nodig? Ons toegewijde ondersteuningsteam is er om u bij elke stap te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of hulp nodig hebt - we helpen u graag! Bovendien kunt u een offerte aanvragen op basis van uw ontwerp op maat, zodat u eenvoudig kunt budgetteren. 

We kunnen niet wachten om de verbazingwekkende veiligheidsontwerpen te zien die je met onze software zult maken. Onthoud dat het onze missie is om veiligheid in jouw handen te leggen, ongeacht je eisen - jij bent de architect! 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven

Door een dynamische 3D-weergave te bieden. Hiermee kun je tekenen, een voorbeeld bekijken en voll...

Vereenvoudig je veiligheidsontwerp met onze gebruiksvriendelijke interface

Complexiteit mag nooit een barrière zijn voor efficiëntie en veiligheid

Hoge toegankelijkheid met ongeëvenaard gemak

Veiligheid eenvoudiger en toegankelijker maken dan ooit tevoren