Vereenvoudig je veiligheidsontwerp met onze gebruiksvriendelijke interface

Op het gebied van het ontwerpen van veiligheid en beveiliging mag complexiteit nooit een barrière zijn voor efficiëntie. Axelent introduceert een baanbrekende tool die de manier verandert waarop veiligheidsoplossingen worden geconceptualiseerd en geïmplementeerd. Met zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface is deze tool ontworpen om uw ontwerpproces te stroomlijnen, zodat het soepeler en intuïtiever verloopt dan ooit.

Versterk uw ontwerpproces met onze intuïtieve Wizard 
Verken veiligheidsoplossingen moeiteloos met onze intuïtieve Wizard. Door simpelweg uw behoeften te selecteren, leidt onze tool u naar de perfecte match, zodat uw omgeving wordt beschermd met de best beschikbare opties. Vereenvoudig uw besluitvormingsproces en ontdek moeiteloos optimale veiligheidsoplossingen op maat van uw behoeften. Deze aanpak maakt niet alleen het veiligheidsontwerp minder complex, maar verrijkt ook uw vermogen om effectieve veiligheidsoplossingen te creëren die voldoen aan de voorschriften. 
 
Gestroomlijnd projectbeheer 
Zeg maar dag tegen zoekgeraakte bestanden en ongeorganiseerde projecten. Onze tool zorgt ervoor dat al je projecten netjes worden opgeslagen in je account, zodat je altijd en overal direct toegang hebt tot je werk. Dit gecentraliseerde opslagsysteem verbetert de efficiëntie van je projectbeheer, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het ontwerpen van veiligheidsoplossingen van topniveau.

Intuïtieve navigatie en ondersteuning 
Navigeren door onze tool is een fluitje van een cent, dankzij de doordacht ontworpen menu's: 

  • Topmenu: Duik in een naadloze ontwerpervaring met eenvoudige toegang tot gereedschappen en weergavemodus. Of je nu tekent, berekent of ontwerpt, alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. 
  • Handige richtlijnen: Kom je een uitdaging tegen? Ons topmenu is voorzien van helpteksten, die directe ondersteuning en begeleiding bieden om je ontwerpproces te stroomlijnen. 
  • Links menu: Schakel met gemak. Leer hoe je kunt schakelen tussen verschillende artikelen en categorieën. Verrijk je ontwerp met gedetailleerde productinformatie en specificaties. 
  • Rechts menu: Detail bij de hand. Concentreer je op het weergeven van de eigenschappen van het geselecteerde item. Van deuren tot schakelaars en panelen, zoek naar accessoirekeuzes en pas je ontwerp aan om aan de precieze vereisten te voldoen.

Onze gebruiksvriendelijke tool is meer dan alleen een ontwerpplatform; het is een bewijs van Axelent's toewijding om veiligheidsontwerp toegankelijk, intuïtief en efficiënt te maken. Met gestroomlijnd projectbeheer, intuïtieve navigatie en uitgebreide ondersteuning stellen wij een nieuwe norm voor veiligheidsontwerpsoftware. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven

Door een dynamische 3D-weergave te bieden. Hiermee kun je tekenen, een voorbeeld bekijken en voll...

Hoge toegankelijkheid met ongeëvenaard gemak

Veiligheid eenvoudiger en toegankelijker maken dan ooit tevoren 

Lancering van Axelent Safety Design - Gebruiksvriendelijke tekenervaring

Maak je klaar voor een duik in een wereld waar veiligheid naadloos samengaat met design