Axelent Safety Design met 3D-visualisatie

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven. De Safety Design tool van Axelent overschrijdt de traditionele ontwerpgrenzen door een dynamische 3D-weergave te bieden, waarmee u uw veiligheidsoplossingen kunt tekenen, bekijken en volledig begrijpen voordat u enige toezegging doet. Deze geavanceerde functionaliteit zorgt ervoor dat uw ontwerpen niet alleen efficiënt zijn, maar ook precies zijn afgestemd op uw specifieke veiligheidseisen. 

Twee weergavemodi voor verbeterde ontwerpprecisie 
Axelent Safety Design is geschikt voor alle stadia van het ontwerpproces met zijn veelzijdige weergavemodi: 

  • 2D Standaardmodus: Begin uw ontwerptraject met de eenvoudige 2D-tekening. Deze modus is perfect voor het uittekenen van de eerste fasen van uw veiligheidsoplossingen en biedt duidelijkheid en gebruiksgemak. 
  • 3D visualisatie: Zodra uw tekening voltooid is, schakelt u over naar de 3D-weergave voor een gedetailleerde visuele weergave van uw ontwerp. Deze meeslepende modus biedt een uitgebreid inzicht in hoe uw veiligheidsoplossingen tot leven zullen komen, zodat u elke hoek kunt verkennen en ervoor kunt zorgen dat elk element precies zit waar het moet zitten. 

Verdiep uw ontwerpinzicht  

Met de 3D-weergave van Axelent Safety Design bent u niet alleen aan het ontwerpen; u visualiseert de toekomst van de veiligheid op uw werkplek. Deze krachtige functie stelt u in staat om: 

  • Duidelijk visualiseren: Uw ontwerpen bekijken in high-definition 3D, waardoor u een realistisch voorbeeld krijgt van hoe de veiligheidsoplossingen in uw omgeving zullen integreren.  
  • Exporteren en integreren: Breng uw ontwerp verder door STEP-bestanden te exporteren, zodat u uw veiligheidsontwerpen naadloos kunt integreren in de 3D-tekeningen van uw project. Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat uw veiligheidsoplossingen niet alleen conceptueel zijn, maar ook klaar voor toepassing in de praktijk.  
  • Potentiële problemen voorkomen: Identificeer en corrigeer potentiële problemen voordat ze zich voordoen. De 3D-weergave geeft u de vooruitziende blik die nodig is om proactief aanpassingen te maken, zodat uw veiligheidsoplossingen geoptimaliseerd zijn voor efficiëntie en effectiviteit. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

Vereenvoudig je veiligheidsontwerp met onze gebruiksvriendelijke interface

Complexiteit mag nooit een barrière zijn voor efficiëntie en veiligheid

Hoge toegankelijkheid met ongeëvenaard gemak

Veiligheid eenvoudiger en toegankelijker maken dan ooit tevoren 

Lancering van Axelent Safety Design - Gebruiksvriendelijke tekenervaring

Maak je klaar voor een duik in een wereld waar veiligheid naadloos samengaat met design