✓ Eigen productie
✓ Snelle offertes
✓ Duurzame verpakkingsmethode
Axelent spirit
Grow with us
Work at Axelent

De verschillende soorten gaaswanden voor uw magazijn

Als toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in magazijnbeveiliging, bieden wij een breed scala aan gaaswanden voor uw magazijn. Ons assortiment omvat alles van standaard gaaspanelen tot specifieke oplossingen voor machineafscherming. Tevens vindt u in ons assortiment verschillende soorten industriële scheidingswanden. Onze gaaswanden zijn ontworpen om te voldoen aan diverse behoeftes op gebied van magazijninrichting in de industrie. We bieden ook verschillende accessoires aan, zoals afstandhouders voor een optimale plaatsing en stabiliteit van de panelen. Geproduceerd in Hillerstorp, Zweden, staan onze producten garant voor hoge kwaliteit. Al onze systemen zijn ontwikkeld om de veiligheid en efficiëntie in uw magazijn te maximaliseren.

Machinebeveiliging

Het machineafschermingssysteem X-Guard is flexibel, snel te monteren en voldoet aan alle actuele machinerichtlijnen en normen.

Magazijn

Axelent biedt slimme gaaswandsystemen, doorvalbeveiligingen en gaaslegborden voor veilige industrie- en magazijnomgevingen.

Aanrijbeveiliging

Axelent heeft een reeks aanvullende veiligheidsproducten voor volledige veiligheid in industriële en magazijnomgevingen.

Eigendom

Axelent biedt een totaaloplossing voor uw pand met een ruim aanbod aan stallingen en fietsenrekken.

Vraag een offerte aan voor uw gaaswanden

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de veiligheid en organisatie in uw magazijn met onze hoogwaardige gaaswanden? Axelent nodigt u uit om onze verschillende producten te verkennen en een offerte aan te vragen voor de gaaswanden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige afscheiding of een uitgebreid modulair hekwerksysteem, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw magazijn veiliger en efficiënter maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw magazijnbeveiligingsdoelen!

Vind uw dealer!

Axelent is overal ter wereld vertegenwoordigd met verkoopkantoren in 60 landen en wereldwijd verkochte producten.