✓ Eigen productie
✓ Snelle offertes
✓ Duurzame verpakkingsmethode
Axelent spirit
Grow with us
Work at Axelent

Innovatieve oplossingen voor magazijnbeveiliging

Als een Zweeds bedrijf dat zich specialiseert in magazijnbeveiliging, ontwikkelt Axelent al jaren slimme oplossingen voor de beveiliging en inrichting van magazijnen. Van het beveiligen van machines om ongevallen te voorkomen tot het optimaliseren van uw magazijnindeling voor een efficiëntere workflow, wij weten raad. Onze aanrijbeveiliging helpt schade aan uw magazijninfrastructuur te minimaliseren. Ten slotte zorgen onze opslagsystemen en fietsenrekken voor een georganiseerde en veilige opslag van goederen en persoonlijke vervoersmiddelen. Al onze producten worden vervaardigd in onze productiefaciliteiten in Hillerstorp, Zweden. Dankzij onze lokale productie kunnen we steeds dezelfde hoge kwaliteit garanderen en slagen we erin om zeer snelle leveringen te bieden.

Machinebeveiliging

Het machineafschermingssysteem X-Guard is flexibel, snel te monteren en voldoet aan alle actuele machinerichtlijnen en normen.

Magazijn

Axelent biedt slimme gaaswandsystemen, doorvalbeveiligingen en gaaslegborden voor veilige industrie- en magazijnomgevingen.

Aanrijbeveiliging

Axelent heeft een reeks aanvullende veiligheidsproducten voor volledige veiligheid in industriële en magazijnomgevingen.

Eigendom

Axelent biedt een totaaloplossing voor uw pand met een ruim aanbod aan stallingen en fietsenrekken.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u klaar om de beveiliging van uw magazijn naar een hoger niveau te tillen? Neem dan de stap om onze slimme oplossingen verder te verkennen en vraag een offerte aan voor de oplossingen die u nodig heeft. Wij nodigen u ook uit om onze klantcases te bekijken. Hiermee krijgt u een beter beeld van wat wij voor uw magazijnbeveiliging kunnen betekenen. Laat de kans niet liggen om uw magazijn veiliger en efficiënter te maken met de geavanceerde oplossingen van een marktleider in de industrie!

Vind uw dealer!

Axelent is overal ter wereld vertegenwoordigd met verkoopkantoren in 60 landen en wereldwijd verkochte producten.