✓ Eigen productie
✓ Snelle offertes
✓ Duurzame verpakkingsmethode
Axelent spirit
Grow with us
Work at Axelent

Innovatieve oplossingen voor machineafscherming

Als specialist in machineafscherming biedt Axelent verschillende producten aan die de veiligheid rondom machines garanderen. Wij ontwikkelen al jaren slimme oplossingen voor de beveiliging in magazijnen, waaronder hekwerk voor machineafscherming en veiligheidshekken voor machines. Ons assortiment omvat diverse soorten gaaspanelen voor machineafscherming, staanders en deuren. Maak uw hekwerk voor machineafscherming bijvoorbeeld af met een snelroldeur. We bieden tevens accessoires zoals sloten en beveiligingssystemen aan om de veiligheidshekken optimaal te beveiligen. Elk product is ontworpen met het oog op flexibiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Gefabriceerd in onze eigen productiefaciliteiten in Hillerstorp, Zweden, waarborgen we een constante hoge kwaliteit en kunnen we snelle leveringen garanderen. Onze oplossingen voor hekwerk voor machineafscherming bieden niet alleen bescherming, maar verbeteren ook de esthetiek en functionaliteit van uw productieomgeving.

Machinebeveiliging

Het machineafschermingssysteem X-Guard is flexibel, snel te monteren en voldoet aan alle actuele machinerichtlijnen en normen.

Magazijn

Axelent biedt slimme gaaswandsystemen, doorvalbeveiligingen en gaaslegborden voor veilige industrie- en magazijnomgevingen.

Aanrijbeveiliging

Axelent heeft een reeks aanvullende veiligheidsproducten voor volledige veiligheid in industriële en magazijnomgevingen.

Eigendom

Axelent biedt een totaaloplossing voor uw pand met een ruim aanbod aan stallingen en fietsenrekken.

Ontdek snel alle mogelijkheden

Bent u op zoek naar betrouwbare en duurzame oplossingen voor machineafscherming, zoals ons hekwerk voor machines? Bekijk dan de verschillende veiligheidshekken die wij aanbieden en neem de volgende stap in de beveiliging van uw machines of productiefaciliteit. Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen voor de door u gewenste panelen en oplossingen. Met onze expertise in machineafscherming en een uitgebreid assortiment aan industrieel hekwerk staan we klaar om aan uw specifieke veiligheidsbehoeften te voldoen. Bescherm uw werknemers en machines vandaag nog met de hoogwaardige oplossingen van Axelent.

Vind uw dealer!

Axelent is overal ter wereld vertegenwoordigd met verkoopkantoren in 60 landen en wereldwijd verkochte producten.