Een simpele functie voor offerteaanvragen

De Safety Design tool van Axelent revolutioneert de manier waarop u uw ontwerpen van veiligheidsoplossingen beheert en controleert. Deze functie biedt ongeëvenaard overzicht met een eenvoudige en duidelijke Bill Of Material (BOM)-lijst en zorgt ervoor dat met elk detail van uw ontwerp rekening wordt gehouden, waardoor de stap van planning naar offerte soepeler dan ooit verloopt.

Onovertroffen overzicht en controle 
Safety Design biedt een onovertroffen overzicht van je project, waardoor je elk aspect van je ontwerp nauwgezet kunt controleren. De BOM-lijst, die toegankelijk is onder "Bill Of Material", geeft een gedetailleerd overzicht van alle onderdelen die nodig zijn om je ontwerp tot leven te brengen. Deze uitgebreide lijst is netjes gesorteerd op categorieën, zodat je een duidelijk en georganiseerd overzicht hebt waarin niets ontbreekt. 

Flexibel en uitgebreid 
Axelent Safety Design begrijpt de dynamische aard van ontwerpen en biedt de flexibiliteit om indien nodig handmatig items aan de BOM-lijst toe te voegen, zodat uw lijst altijd compleet en up-to-date is. Bovendien zijn montageinstructies handig gekoppeld aan alle items op de lijst, wat het montageproces stroomlijnt en het begrip vergroot.

Naadloos export- en offerteproces 
Voor nog meer gemak kan de BOM-lijst worden geëxporteerd als Excel-bestand, zodat deze gemakkelijk kan worden gedeeld en beoordeeld. Zodra uw ontwerp is voltooid, is het verkrijgen van een offerte eenvoudig. Met een simpele klik op "Offerteaanvraag" wordt uw aanvraag direct doorgestuurd naar Axelent Support, waar ons team klaar staat om u te helpen met uw offertebehoeften, zodat u een naadloze overgang krijgt van ontwerp naar uitvoering. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Axelent is uw complete veiligheidsleverancier

Wij bieden complete veiligheidsoplossingen, met producten die aan uw specifieke behoeften kunnen...

Webinar - Save the Date

In deze webinar beantwoorden we de vraag - Welk prestatieniveau hebben mijn veiligheidsschakelaar...

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven

Door een dynamische 3D-weergave te bieden. Hiermee kun je tekenen, een voorbeeld bekijken en voll...