Voordelen van het X-Guard gereedschapspaneel

Het X-Guard gereedschapspaneel zorgt ervoor dat je essentiële gereedschappen en accessoires altijd bij de hand hebt. Dit speciaal ontworpen paneel is een ideale aanvulling op uw machinebeveiliging. Het gereedschapspaneel kan eenvoudig worden uitgerust met verschillende haken en houders die passen bij uw bedrijf en behoeften. Het paneel wordt standaard geleverd in zwart en de installatie is net zo eenvoudig als bij elk ander product uit het X-Guard assortiment. 

 

Voordelen van het gereedschapspaneel: 

Wet en orde 
Het organiseren van robotcellen en andere automatiseringsapparatuur met beveiligingssystemen schept orde. Door alles op het juiste moment op de juiste plaats te hebben, hoeft u niet te zoeken naar de dingen die u nodig hebt bij het schoonmaken, informeren, documenteren of afstellen van uw automatiseringsapparatuur. Dit veroorzaakt vaak onnodige vertragingen en stilstand in productiecellen. 

 

Informeren en documenteren 
Door belangrijke informatie zoals instructies, documentatie en monitoring eenvoudig over te dragen, kunt u de productie stroomlijnen en processen beveiligen. 

 

Hulpmiddelen organiseren
Met een gereedschapspaneel en ophanging van veegborstels, schoppen, enz. is alles aanwezig om de productiecellen te onderhouden en schoon te maken. De componenten in het systeem kunnen eenvoudig worden gemonteerd op veiligheidswanden met gaaswandmodules. 

  • Eenvoudig - met kant-en-klare oplossingen die zonder speciaal gereedschap kunnen worden geïnstalleerd 
  • Flexibel - kan naar behoefte eenvoudig worden aangepast en aangevuld 
  • Kosteneffectief - lage investeringskosten voor een efficiëntere productie 

Axelent is een complete leverancier van beveiliging voor productie, magazijnen en eigendommen. Onze missie is dat alle werknemers een veilige werkomgeving hebben en we zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en produceren van producten die bijdragen aan de veiligheid. Het gereedschapspaneel is niet alleen een slimme aanvulling op onze andere producten, maar helpt er ook voor te zorgen dat de juiste spullen en procedures op de juiste plaats zijn. Iets wat cruciaal kan zijn in een situatie waar een ongeluk zou kunnen gebeuren. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Machinebeveiliging

X-Guard gaaspanelen - Modulair en doordacht ontwerp

X-Guard is een machinebeveiliging met veel voordelen, de gaaspanelen zijn modulair met een doorda...

Axelent X-Guard - Een modulair en efficiënt machinebeveiligingssysteem

Axelent X-Guard is uniek omdat het zowel veiligheid op de werkplek als machinebescherming biedt. 

Een flexibele en modulaire schuifdeur die veiligheid biedt

De Axelent dubbele schuifdeur is ontworpen om in combinatie met onze machineafschermingen gebruik...

Creëer een veilige werkomgeving met Axelent Euchner MGB

Een uniek deurvergrendelings- en sluitsysteem om mensen tegen machines te beschermen.