Ontdek de voordelen met onze slimme klikfitting

Modulariteit en doordacht ontwerp is wat X-Guard tot de best verkochte machinebeveiliging op de markt heeft gemaakt. Dankzij onze slimme kliksystemen is het uiterst snel en eenvoudig om de Axelent machineafscherming naar behoefte te installeren, demonteren, verplaatsen of uit te breiden. 

Het kliksysteem bestaat uit een boven- en een onderbeugel. De bovenste beugel is een eenvoudige klikbeugel die aan drie zijden van de paal kan worden toegepast. Door deze eenvoud is er maar één monteur nodig om de gaaspanelen tot een compleet systeem te monteren. De onderste beugel is een geleider die het paneel naar de juiste positie leidt. Zodra het paneel op zijn plaats zit, klikt het eenvoudig vast in de bovenste beugel. 

Door de klikmontage is het eenvoudig en vooral snel te installeren en is er geen ander gereedschap of bevestigingsmateriaal nodig. Zodra het paneel op zijn plaats zit, klikt het eenvoudig vast in de paal. De snelfitting werkt even goed of het paneel nu gemaakt is van gaas, plaatstaal, kunststof of ronde hoeken. Met andere woorden, u kunt uw machinebeveiliging eenvoudig aanpassen aan uw bedrijf en behoeften. 

 

De voordelen van Axelent's Smart bevestigingssysteem 

  • Dit unieke kliksysteem voldoet aan alle toepasselijke veiligheidseisen van ISO 14120, ANSI B11.19 en CSA Z432.  
  • Het biedt een snelle en eenvoudige installatie in vergelijking met andere systemen op de markt. 
  • Het zorgt ervoor dat panelen zeer eenvoudig opnieuw te installeren zijn nadat ze verwijderd zijn voor onderhoud; dit maakt het waarschijnlijker dat onderhoudspersoneel ze opnieuw zal installeren nadat ze klaar zijn met hun werk. 
  • Het beschikt over "no-loss bevestigingsmiddelen" - alle bevestigingselementen blijven op de paal en het paneel zitten, er kan er geen op de vloer vallen en er kan er geen verloren gaan. 
  • Het voorkomt ongeautoriseerde toegang tot gevaarlijke gebieden omdat het speciale X-key gereedschap nodig is om het beslag te openen; het bezit van de X-key kan worden beperkt tot onderhoudspersoneel.  
  • Het paneel kan kantelen en naar de grond glijden nadat het is losgemaakt; de afscherming kan niet op zijn plaats blijven zonder zijn bevestigingen.  

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Machinebeveiliging

Ontdek ons slimme en eenvoudige kliksysteem in onze digitale showroom Xperience

Modulariteit en doordacht ontwerp is wat X-Guard tot de best verkochte machinebeveiliging op de m...

Stootplint voor deuren kan je nu terugvinden in Axelent Xperience

De stootplint voorkomt ongelukken met kleinere voorwerpen die naar lagere niveaus vallen

Onze nieuwe stootplint voor deuren

Stootplint past perfect bij onze producten voor machinebeveiliging en magazijnautomatisering 

Beveiligingsinnovaties door de eeuwen heen - Til je beveiliging naar een hoger niveau!

Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan situaties waarin veiligheid een...