Het geluid van veiligheid

Ledereen heeft het waarschijnlijk wel eens gehoord, het geluid van veiligheid. Een geluid dat een gevoel van veiligheid en zekerheid creëert voor ons en de mensen om ons heen die we tegen iets willen beschermen. 

Elke dag beschermen we onszelf tegen mogelijke gevaren die zich in het dagelijks leven of op de werkplek kunnen voordoen. Door unieke en innovatieve ideeën zijn er veiligheidsproducten gecreëerd die ons beschermen en ons in staat stellen ons leven ten volle te leven. Of het nu gaat om een brandalarm, een reddingsvest, een fietshelm, een veiligheidsschoen of een snelpassysteem, we kunnen ons veilig en zeker voelen. 

Met haar producten wil Axelent deel uitmaken van de innovatieve reis die zich richt op het beschermen van mensen tegen gevaren en risico's. Mensen die dagelijks in magazijnen en productieomgevingen werken, worden blootgesteld aan grote risico's in verband met de machines en voertuigen die daar staan en rijden. 

Met een slimme klikmontage bieden we een uniek product dat bijdraagt aan eenvoudige en soepele installatie, verwijdering, verplaatsing en uitbreiding van machineafschermingen. De unieke klikfunctie maakt een probleemloze installatie mogelijk waarbij geen ander gereedschap nodig is. Het paneel wordt eenvoudig aan de paal bevestigd door het vast te klikken en werkt even soepel, of het paneel nu gemaakt is van gaas, plaatstaal, kunststof of afgeronde hoeken heeft. Het resultaat is een aanpasbare en veelzijdige oplossing voor machinebeveiliging die eenvoudig kan worden geconfigureerd om te voldoen aan verschillende bedrijven en behoeften. 

Ontdek ons unieke kliksysteem voor machinebeveiliging. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Machinebeveiliging

Stootplint voor deuren kan je nu terugvinden in Axelent Xperience

De stootplint voorkomt ongelukken met kleinere voorwerpen die naar lagere niveaus vallen

Onze nieuwe stootplint voor deuren

Stootplint past perfect bij onze producten voor machinebeveiliging en magazijnautomatisering 

Ontdek de voordelen met onze slimme klikfitting

Dankzij de klikfunctie is het eenvoudig en vooral snel te installeren en zijn er geen andere gere...

Beveiligingsinnovaties door de eeuwen heen - Til je beveiliging naar een hoger niveau!

Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan situaties waarin veiligheid een...