Axelent SafeStore is de ultieme oplossing voor een veilig, opgeruimd en gemakkelijk te gebruiken magazijn

Hebt u een slim legbordsysteem nodig dat uw magazijn optimaliseert en uw bedrijf vergemakkelijkt? De Axelent Shelfstore gaasrekken zijn een veilig en stabiel product voor magazijnen van elk formaat. 

 

Al onze producten en systemen zorgen voor flexibele, snelle en op maat gemaakte oplossingen, vanaf de voorbereiding van de tekening tot de assemblage van het eindproduct. Het product kan natuurlijk net zo snel en eenvoudig worden aangevuld. Om een zo compleet mogelijke oplossing te garanderen, werken we samen met verschillende toonaangevende leveranciers van machines, robots, geautomatiseerde systemen en magazijnuitrusting. 

 

De voordelen van gaasrekken 

Axelent SafeStore is de ultieme oplossing voor een veilig, opgeruimd en gebruiksvriendelijk magazijn. Door SafeStore aan de achterkant van het palletrek te bevestigen, vormt het een instortbeveiliging die voorkomt dat goederen naar beneden vallen en persoonlijke en materiële schade veroorzaken. Vandaag de dag wordt SafeStore gebruikt in alle soorten magazijnen, van het kleine handmatig bediende magazijn tot het grote volautomatische kranenmagazijn.  

 

De gaasrekken zijn praktisch, stabiel en zijn net zo geschikt voor kleine goederen zonder pallets als voor opslag en opslag op pallets. De gaasrekken verzamelen geen stof en laten licht en water door, wat vaak een vereiste is als er een sprinklersysteem is geïnstalleerd. 

Elk detail van onze gaasrekken is ontworpen om de handling zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen. De gaasrekken hebben bijvoorbeeld diepe bovendraden, waardoor goederen er gemakkelijk in en uit te halen zijn. Bovendien betekent het L-vormige voorprofiel dat de legborden stevig aan het rek bevestigd zijn zonder dat er schroeven aan te pas komen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw magazijn of opslagruimte te veranderen of te verbouwen. De gaasrekken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden verpakt op een pallet geleverd. 

 

Compleet met accessoires 

ShelfStore van Axelent is ontwikkeld om magazijnomgevingen te beveiligen. Een product dat de bediening vergemakkelijkt, de opslag optimaliseert en veiligere werkplekken creëert. In ons productassortiment voor magazijnen vindt u alles van verschillende vormen van scheidingswanden en aanrijbeveiliging tot gaasrekken en LED-verlichting. 

 

6 eenvoudige stappen om te overwegen bij het bestellen van Shelfstore? 

  • Wat is de breedte en diepte van je palletstelling? 
  • Wat is het aantal niveaus/locaties? 
  • Wat is het gewicht, het type en de afmetingen (bijv. dozen, pallets of stellingen) van de lading? 
  • Wat zijn de afmetingen van de ligger? 
  • Heeft u speciale eisen met betrekking tot afwerking of maasopening? 
  • Wat is uw leveringslocatie?

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Logistiek & Veiligheid

Our industrial walls are now available in an additional height

Have your company grown to fast and you have lack of space? Today, everything is about streamlini...

Easy, fast and intuitive

The new X-Store 2.0 comes with a lot of innovative and smart solutions. In this instruction video...

New X-Store offers a wide range of advantages

We are proud to present the new generation of X-Store 2.0. In this video, Mikael Ström, Head of P...

Our warehouse partitioning secures your warehouse

X-Store is perfect to use when building wall sections within warehouses or other industrial appli...