One Axelent

"We zijn moedig, gepassioneerd, inclusief en nemen onze verantwoordelijkheid"

Onze missie, sinds onze start in 1990, is om mensen te beschermen. Onze producten dragen bij aan een veilige werkomgeving voor medewerkers in productie en magazijnen. We willen ook leven terwijl we leren en hard werken om ervoor te zorgen dat onze eigen faciliteit een veilige werkplek is. Onze veiligheidscultuur houdt in dat we onze kennis delen, onze collega's en klanten informeren over de risico's die er zijn en dat we allemaal de wil hebben om deze te verminderen. Dit is wat onze medewerkers over de hele wereld zeggen dat veiligheid voor hen betekent.

Emma Johnsson, Wereldwijde verkoop Axelent Zweden

”Veiligheid en beveiliging als geheel hebben voor mij grotendeels te maken met het feit dat we in een samenleving leven die wordt geregeerd door de rechtsstaat. Er is een gevoel dat we wetten hebben en regels die er zijn om ons te beschermen. Ik associeer het ook met het hebben van familie en vrienden die een veilig netwerk vormen.”

Thomas Shelley, echnisch verkoopmanager Axelent Engeland

”Veiligheid gaat voor mij over het nemen van verantwoordelijkheid voor elkaars welzijn. Niet alleen fysiek zoals we hier bij Axelent doen met bewaking en barrières, maar ook in onze persoonlijke interacties met elkaar. Het is een gezamenlijke inspanning en we kunnen allemaal op kleine manieren helpen om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig en verzorgd voelen. Het is fantastisch om deel uit te maken van een team dat dit waardeert in de producten die we maken en de cultuur die we creëren.” 

Teo Erlandsson, Warehouse Axelent Zweden

”Veiligheid gaat er eigenlijk om dat alles goed en efficiënt werkt en tegelijkertijd veilig is. In Zweden zijn we erg goed in veiligheidsoplossingen in alle denkbare situaties die zich in ons dagelijks leven voordoen. Een netwerk van mensen hebben waar je altijd op kunt terugvallen.”

Eric Plana, Technische ondersteuning Axelent Spanje

”Veiligheid betekent de overweging om te zorgen voor een gezonde en onschadelijke werkomgeving. Een betere efficiëntie van de productie hoeft nooit te verbeteren ten koste van de integriteit van de werknemers. Veiliger werken is beter werken.”

Gabriella Valencia, Machineoperator Axelent Zweden

”Het kan zo simpel zijn als fietshelmen uitdelen voor je kinderen, ook al zijn het tieners en willen ze die liever niet dragen. De dingen waar Axelent aan werkt, hebben alles te maken met het beschermen van anderen. Het is moeilijk om voorbeelden te geven van alle kleine veiligheidsmaatregelen die we in ons huis hebben genomen".

Matthew Redder, Inkoopmanager Axelent USA

”Als je twee keer moet nadenken of iets veilig is om te doen, is het waarschijnlijk niet veilig. Veiligheid is het allerbelangrijkste in elk bedrijf of leven in het algemeen. Denk bij het uitvoeren van uw werk altijd aan de volgende persoon of wat u deed bij ontvangst veilig voor hen zal zijn. Ergonomie is ook een grote factor in veiligheid. Terwijl we onze dagelijkse routines op het werk of in het leven doorlopen, is het goed om het te veranderen, zodat niets repetitief wordt. Veiligheid is een gemoedstoestand die ingebed moet zijn in elk aspect van het leven.” 

Sara Ekman, Technisch projectmanager Axelent Zweden

”Veiligheid is voor mij een dagelijks leven kunnen leiden waarin je kunt werken of hobby's kunt uitoefenen die je leuk vindt, op een manier waarbij het risico op blessures minimaal is. Dat mijn kinderen een actief leven kunnen leiden, waarbij risico's met eenvoudige middelen worden geminimaliseerd.” 

Nicole Randazzo, Klantenservice Axelent Italië

”Veiligheid betekent voor mij dat we elk individu en elke werknemer een bepaald niveau van bescherming en preventie garanderen. Je veilig voelen op je werkplek is essentieel, vooral in de wereld van vandaag waar complexiteit en geavanceerde technologie de baas zijn. Een goede kennis van de systemen en de omgeving om ons heen stelt ons in staat risico's te herkennen en te beheersen. Op persoonlijk vlak is veiligheid het op je gemak voelen met jezelf (zelfvertrouwen), de geur van thuis en de armen van de mensen van wie we houden.”

Lorenzo Pavan, Verkoop Axelent Italië

”Veiligheid is voor mij kennis. Om te weten welke gevaarlijke situaties we dagelijks kunnen tegenkomen, bij het oversteken van de weg, wandelen door het bos of vooral op de werkvloer. Training helpt ons in sommige situaties om een ​​kritieke situatie zo goed mogelijk te beveiligen of te beheersen. Als ik kennis heb van het gevaar, kan ik het voorkomen of op zijn minst beheersen.”

Ruben Geenen, Verkoop Axelent Benelux

“Veiligheidsmaatregelen zijn altijd aanwezig in ons dagelijks leven. Als ik bijvoorbeeld thuis moet boren, neem ik meteen oorbeschermers mee voor mijn zoon. Als het gaat om onze rollen op het werk, moeten we rolmodellen zijn – dus als ik bij een klant kom, draag ik de juiste veiligheidsuitrusting en kleding. Ik zie dat het beveiligingsniveau kan verschillen, dus dan is het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Het gaat immers om gezond verstand en veiligheid zien als het belangrijkste hulpmiddel voor mensen, zowel in een werkomgeving als thuis.”

Daniel Häggström, Hoofd Product Axelent Zweden

“Als ik naar veiligheid kijk vanuit het perspectief van de werkplek, denk ik dat het erom gaat veilig naar het werk te kunnen gaan en weer thuis te komen. Een veilige werkplek moet met andere woorden gegeven worden, maar ook dat bestaande veiligheidsvoorschriften gerespecteerd en opgevolgd dienen te worden om jezelf en anderen te beschermen.”

Amanda Johansson, Inkoopmanager Axelent Zweden

”Veiligheid is iets dat velen tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwen, maar toch worden we er keer op keer aan herinnerd hoe belangrijk het is. Veiligheid is voor mij dat iedereen zich veilig moet voelen in het dagelijks leven en moet kunnen vertrouwen op de bestaande systemen en veiligheidsmaatregelen. Daarom voelt het extra zinvol om deel uit te maken van de ontwikkeling van onze producten.”

Pernilla Wiman, Plantmanager Axelent Zweden

”Voor mij is een veilige werkplek erg belangrijk en altijd de eerste prioriteit. Daarom is het ook erg belangrijk dat we in onze werkdag over risico's praten om te voorkomen dat iemand gewond raakt op het werk.”

Patrick Rommel, Marketingassistent Axelent Duitsland

”Veiligheid is voor mij als een hygiënische factor en essentieel voor ons dagelijks leven. Je veilig voelen is iets wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen, te kalmeren, je beschermd te voelen en leidt ertoe dat je op de beste manier jezelf kunt zijn - zakelijk en privé. Veiligheid moet dus een grote rol spelen in ons leven.” 

Areber Peci, KAM Axelent Nordic

“Een veilige en goede werkomgeving is vanzelfsprekend omdat een groot deel van het dagelijks leven zich afspeelt op het werk en op de werkplekken die je bezoekt. Ook dat bestaande veiligheidsvoorschriften gerespecteerd en opgevolgd moeten worden zowel voor de eigen veiligheid maar ook voor die van anderen. 

We are one Axelent

Creating the world’s safest workplaces by putting people first

We are one Axelent

Creating the world’s safest workplaces by putting people first