Onze cultuur

Onze cultuur is de basis van alles wat we doen

Er verandert veel in de wereld, ook hier bij Axelent, maar er is één ding dat hetzelfde blijft. De cultuur van Axelent, of de "Axelent-geest" zoals wij het noemen, is een van onze belangrijkste troeven ten opzichte van de concurrentie. Het definieert wie we zijn als bedrijf en hoe we met onze zakelijke relaties omgaan. Onze cultuur is de basis van alles wat we doen, voor hoe we als team voor elkaar zorgen en hoe we iets aan de samenleving teruggeven.

Onze klanten en leveranciers helpen om te groeien

Bij Axelent zijn we echte ondernemers met een focus op stabiele groei – om als bedrijf te groeien maar ook om onze klanten en leveranciers te helpen groeien en succesvol te zijn. We leren van onze fouten en hebben de bereidheid en het vertrouwen om nieuwe dingen te proberen. Wij doen altijd ons best met kwaliteit hoog in het vaandel. Niet alleen bij het uitvoeren van taken, maar ook in de omgang met onze collega's en partners.

    

De wereld veiliger maken

Wij houden van snelheid – van snelle beslissingen en van snelle leveringen aan klanten – en beleven plezier terwijl we dingen gedaan krijgen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor alles wat we doen, maar ook voor de samenleving in het algemeen. We geven om onze roots en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we zien onszelf als onderdeel van een groter geheel. We willen transparant zijn en doen wat we beloven, maar vooral de wereld veiliger blijven maken.

   

Grow with us

Kun je na 25 jaar bij hetzelfde bedrijf nog gepassioneerd zijn door je werk? Absoluut, en daar is onze Production Manager Dejan Elezovic een levend bewijs van.