Axelent Groep

Wij creëren de omstandigheden voor een veilige en competitieve industrie

Axelent AB biedt een volledig veiligheidsconcept voor machines, bouwwerkzaamheden, opslag en kabelgoten. Het hoofdkantoor van Axelent is gevestigd in het Zweedse Hillerstorp, waar alle productontwikkeling, de productie, de opslag en het verpakken plaatsvinden. Axelent heeft verkoopkantoren in 60 landen en producten worden wereldwijd verkocht.
De Axelent Groep bestaat uit vier bedrijven: Axelent, Axelent Engineering, Axelent Software en Safe-X. Deze bedrijven hebben als gedeelde missie dat zij de Zweedse branche competitief willen maken door middel van automatisering, veiligheid, rationele procedures, functionaliteiten en expertise.

Axelent Safe-X

Veiligheid hoeft niet ingewikkeld of moeilijk te zijn. Het gaat over de keuze van de juiste producten voor het juiste doel. Safe-X biedt een breed gamma van veiligheidsproducten voor de industrie, magazijnen en de bouw. Onze bestseller is de “BikeUp”, een uniek fietsenrek in twee niveaus met een innovatieve oplossing die zorgt voor een dubbele capaciteit in de fietsenparking.