Ontworpen als je digitale assistent

Navigeren door de complexiteit van veiligheidsoplossingen gaat moeiteloos met de Safety Design tool van Axelent. Ontworpen als uw digitale assistent helpen wij u het selectieproces te stroomlijnen, zodat u de juiste producten en accessoires voor uw project kiest. Met intuïtieve begeleiding en realtime waarschuwingen vereenvoudigt deze tool uw workflow en verbetert het de besluitvorming, waardoor het een essentiële aanwinst is voor elke ontwikkeling van veiligheidsoplossingen. 

Intuïtieve hulp bij elke stap 
Axelent Safety Design is niet zomaar een hulpmiddel; het is uw persoonlijke gids door het ingewikkelde proces van het selecteren van veiligheidsproducten en de bijbehorende accessoires. Of u nu een nieuwkomer bent in veiligheidsoplossingen of een doorwinterde professional, ons programma zorgt ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien: 

  • Gemiste selecties en ontbrekende items: De tool controleert uw selecties. Als er een product of item ontbreekt, brengt het programma je onmiddellijk op de hoogte, met details over wat er ontbreekt en in welke hoeveelheid. 
  • Waarschuwingen in realtime: Blijf op de hoogte met waarschuwingspictogrammen die naast de producten verschijnen die je aandacht nodig hebben. Het programma geeft duidelijk aan welke acties nodig zijn om eventuele problemen op te lossen, zodat je project probleemloos verloopt. 
  • Oplossingen binnen handbereik: Heb je een probleem? Klik gewoon op het product in kwestie. Axelent Safety Design leidt je door de nodige stappen om het probleem op te lossen, of het nu gaat om het toevoegen van een slot aan een deur of het bevestigen van een paal aan een schuifdeur. Deze functie zorgt ervoor dat elk onderdeel van je veiligheidsoplossing compleet en functioneel is. 

 
Pas met vertrouwen aan door gebruik van het juiste menu  
Het rechtermenu in het programma is je toegangspoort tot een uitgebreide selectie accessoires die je veiligheidsproducten aanvullen. Van sloten, schakelaars, kickplates en snijsets, deze tool biedt een georganiseerde en toegankelijke manier om te bladeren en de accessoires te selecteren die het beste aansluiten bij uw projectbehoeften. Deze aanpak op maat verbetert niet alleen uw productselectieproces, maar zorgt er ook voor dat elk onderdeel van uw veiligheidsoplossing perfect is uitgerust om aan uw eisen te voldoen.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Kennis

Mensen buiten houden of robots binnen?

Om de juiste veiligheidsmaatregelen te kiezen, inclusief veiligheidshekken, is een grondige risic...

SAVE THE DATE - Axelent Safety Webinar 15 november om CET 11:00 uur.

Axelent Safety Webinar - "Nieuwe machineveiligheidsnormen en de machineregelgeving". 

SAVE THE DATE - Axelent Safety Webinar 8 juni om CET 11:00 uur

Het onderwerp is "Van risicobeoordeling tot de keuze van beveiligers". 

Lancering van onze nieuwe ondersteuningshub - Axelent Academy

Om je 24/7 te ondersteunen hebben we een nieuwe academy hub ontworpen