Wat u kunt doen om de verkeersveiligheid ter plaatse te garanderen

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om de verkeersveiligheid ter plaatse te garanderen. Hier volgen enkele voorbeelden om u in die richting te leiden: 

  • Ontwikkel een verkeersmanagementplan: Maak een plan dat de verkeersstroom op uw terrein schetst, inclusief aangewezen parkeerplaatsen, voetgangerspaden en laad- en loszones.
  • Gebruik borden en markeringen: Markeer duidelijk rijbanen, voetpaden en gevaren met borden en markeringen om bestuurders en voetgangers de weg te wijzen.

  • Zorg voor training en opleiding: Train alle werknemers en bezoekers over verkeersveiligheidsregels en voorschriften, waaronder snelheidslimieten, stoppen op kruispunten en voorrang verlenen aan voetgangers.

  • Verkeersregels handhaven: Handhaaf de verkeersregels en voorschriften om naleving te waarborgen en ongevallen te voorkomen.

  • Gebruik verkeersremmende maatregelen: Implementeer verkeerskalmerende maatregelen zoals verkeersdrempels, rumble strips en chicanes om het verkeer te vertragen en het risico op ongevallen te verminderen.

  • Onderhoud voertuigen en apparatuur: Zorg ervoor dat alle voertuigen en apparatuur die ter plaatse worden gebruikt goed worden onderhouden en in goede staat verkeren om mechanische storingen te voorkomen die ongevallen kunnen veroorzaken.

  • Voer regelmatig veiligheidsaudits uit: Voer regelmatig veiligheidsaudits uit om potentiële gevaren op te sporen en corrigerende maatregelen te nemen om ongevallen te voorkomen.

Door deze maatregelen toe te passen, kunt u de veiligheid van alle personen op uw site helpen garanderen en het risico op ongevallen verminderen.

Klik voor meer informatie over ons stootbeveiligingssysteem.

 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Aanrijbeveiliging

Ontdek de voordelen met de Floor Barrier

Welkom in de wereld van veiligheidsinnovatie met ons veelzijdige aanrijdbeveiligingsysteem. Gebru...

Floor Barrier, voor bescherming op laag niveau

Axelent heeft een nieuwe toevoeging ontwikkeld aan ons unieke assortiment van impactbescherming,...

X-Protect schokbescherming is uitgebreid getest om de prestaties te garanderen

In de ultramoderne testfaciliteit van Axelent is X-Protect uitgebreid getest om de betrouwbaarhei...

Axelent X-Protect - Een duurzame bescherming tegen impact

Axelent werkt voortdurend en actief om bij te dragen aan de wereldwijde duurzaamheidsdoelstelling...