Voordelen van Axelent's X-protect impact beschermingssysteem

X-Protect is ons assortiment modulaire stootbeschermingsproducten en is de nieuwste toevoeging aan de producten voor werkplekbescherming. De meeste producten op de markt werken goed als bescherming, maar zijn moeilijk te installeren. X-Protect is uniek op de markt omdat het met uw behoeften mee kan veranderen dankzij het unieke modulaire ontwerp. Met X-Protect kunt u bescherming toevoegen waar en wanneer u maar wilt, en het zelfs integreren met onze machinebeveiliging. 

 

Het brede assortiment impactbeveiliging van Axelent omvat barrières, voetgangersbarrières, bollards en kolombeveiliging. 

De voordelen van Axelent's impactbescherming:

  • Breed assortiment producten: X-Protect biedt verschillende impact beschermingsproducten, van bollards tot veiligheidsrails voor voetgangers. 
  • Eenvoudige installatie en flexibiliteit: X-Protect is ontworpen voor eenvoudige installatie, waardoor veel voorkomende problemen met de complexiteit van veel producten op de markt worden opgelost. Het unieke modulaire ontwerp maakt aanpassingen aan veranderende behoeften mogelijk, waardoor het een zeer flexibele oplossing is. 
  • Integratie met bestaande systemen: X-Protect kan worden geïntegreerd met Axelent's machineafschermingen, wat veelzijdigheid toevoegt. 
  • Focus op duurzaamheid: Duurzaamheid is een prioriteit in het ontwerp van X-Protect. Voor elk onderdeel wordt slechts één soort kunststof gebruikt, wat recycling vereenvoudigt. Beschadigde of versleten onderdelen kunnen eenvoudig op onderdeelniveau worden vervangen, wat de levensduur van het product en de milieuvriendelijkheid ten goede komt. 
  • Efficiënte verpakking: Componenten worden efficiënt verpakt om ruimte te besparen, in lijn met Axelent's X-Pack verpakkingsfilosofie. Deze aanpak is niet alleen goed voor het milieu, maar vergemakkelijkt ook de onmiddellijke montage bij levering. 
  • Modulair systeem: De modulaire aard van het systeem is vergelijkbaar met bouwstenen, waardoor verschillende combinaties mogelijk zijn om aan specifieke eisen te voldoen. Deze modulariteit vergemakkelijkt ook het proces van wijzigen of vervangen van versleten componenten. 
  • Strenge tests: X-Protect is uitgebreid getest om betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen. Deze tests, waaronder complexe computermodellen en simulaties, zijn extern beoordeeld op naleving van de normen. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Aanrijbeveiliging

X-Protect schokbescherming is uitgebreid getest om de prestaties te garanderen

In de ultramoderne testfaciliteit van Axelent is X-Protect uitgebreid getest om de betrouwbaarhei...

Axelent X-Protect - Een duurzame bescherming tegen impact

Axelent werkt voortdurend en actief om bij te dragen aan de wereldwijde duurzaamheidsdoelstelling...

Wanneer moet je de Column Guard gebruiken?

Onze kolombeschermers zijn schokbestendig en beschermen de pilaren van je faciliteiten 

When should you use the Impact Bollard?

Designed to protect structures and equipment from vehicle impact damages