Axelent is een nieuwe sponsor voor de grootste handbalclub ter wereld

Handbal is een snelle, actieve sport met snelle beslissingen en krachtige worpen. Snelheid, kracht, nauwkeurigheid, precisie en uithoudingsvermogen zijn essentieel in deze sport – kwaliteiten die ook meespeelden voor het succes van Axelent. Maar Axelent en IK Sävehof hebben nog iets anders gemeen. Ook de kleuren geel en zwart hebben bijgedragen aan hun succes.

Axelent Sponsrar Sävehof (1))

 

IK Sävehof is de grootste handbalclub ter wereld met een lange succesvolle geschiedenis op het hoogste niveau in Zweden. Het herenteam heeft het Zweedse kampioenschap vijf keer gewonnen (meest recent in 2012) en het damesteam een indrukwekkende 14 keer (pas nog in 2019). Bovendien hebben beide teams meerdere malen met succes deelgenomen aan de Champions League en de Europa Cup.

Stefan Axelsson, Export Manager van Axelent AB
“We kijken met veel plezier uit naar deze spannende samenwerking met Sävehof. We kunnen niet wachten om zowel het dames- als herenteam van sportkleding te voorzien en de kleuren kunnen niet passender zijn, geel en zwart zijn ook onze logokleuren. Het wordt heel spannend zijn om de geel-zwarte successen in twee opzichten te volgen.”

Mats Janson, marketing manager bij IK Sävehof
“We zijn verheugd Axelent te mogen verwelkomen als een nieuwe, belangrijke partner van onze club. Wat het extra bijzonder maakt, is dat Emir Naprelac, ons nieuwe lid van het verkoopteam, het contact nog maar enkele weken geleden heeft gelegd, waarna de zaken snel gingen rollen. Op woensdag 22 mei bereikten Stefan, Emir en ik tijdens een lunch in de Partille Arena een akkoord.”

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019