Axelent Engineering neemt A2 Zound By Semcon over

Op 1 januari heeft Axelent Engineering AB A2 Zound By Semcon AB overgenomen. A2Zound is een bedrijf dat PLM-diensten en oplossingen verkoopt met de platformen 3D -Experience en CATIA DELMIA van Dassault. De naam van het bedrijf is gewijzigd naar Axelent Software Solutions AB.

Managing Director Richard Skogward spreekt over de overname en de betekenis ervan voor het bedrijf

"De overname maakt een groter palet van goederen, diensten en middelen mogelijk met betrekking tot PLM-oplossingen. Door de fusie wordt Axelent Engineering één van de toonaangevende Zweedse bedrijven in het 3D-Experience-platform van Dassault. A2 Zound is gevestigd in vier plaatsen: Gothenburg, Huskvarna, Gislaved en Hillerstorp.”

Axelent Engineering Acquires)

 

 

Eigen gebruik van software geeft waardevolle inzichten

“Omdat we zelf de software gebruiken die we aanbieden, geeft het ons waardevolle inzichten in zijn uitdagingen en mogelijkheden. We weten uit eigen ervaring dat als een klant snel uit de startblokken komt, ze binnenkort winstgevende en efficiënte flows zullen zien. Iets waarin de meeste mensen geïnteresseerd zijn, daar twijfel ik niet aan.”

Axelent Engineering – waar de toekomstwordt gesmeed

”Axelent Engineering werkt samen met verschillende van de leidende industriële bedrijven van Zweden en we hebben langdurige samenwerkingsverbanden met grote leveranciers van robotica en systemen. Geavanceerde tools en digitale samenwerkingsplatforms geven aanleiding tot nieuwe normen voor de werkmethodes van de toekomst. Of, zoals we bij Axelent zeggen, dit is waar de toekomst wordt gesmeed.”

Naast PLM-oplossingen richt Axelent Engineering zich ook op productie- en productieontwikkeling, een combinatie die ons in staat stelt om de visie van Industry 4.0 te vervullen. Kortom, in Industry 4.0 PLM (Product Lifecycle Management) injecteren.

Nieuwe procedures leiden tot betere service

Om de toegankelijkheid en het serviceniveau voor onze klanten te verbeteren, heeft Axelent Engineering een speciale serviceafdeling opgericht. Op 1 januari introduceerden Axelent Engineering en Hillerstorps Specialmaskiner AB nieuw procedures voor het afhandelen van serviceaanvragen om klantenondersteuning te stimuleren.

Axelent Engineering Service Department

 

 

Axelent Engineering biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

Noodinrichting op de meeste machines met de mogelijkheid van een gegarandeerde responstijd
Probleemoplossing en reparaties in mechanica, Robotica an PLC
Gepland onderhoud
Risicobeoordeling met advies voor geschikte maatregelen
De productie van bewerkte machineonderdelen
De productie en montage van machinebeveiligingen en kabelgoten. (Axelent X-Guard en X-Tray)

 

Om te overleggen voor een serviceovereenkomst of voor gerelateerde kwesties, gelieve contact op te nemen met:

Mattias Melkersson
+46 (0)371-58 37 23
E-mail

 

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019